Dag arrangement~ het grootste kado voor jou & je hond ~

Het grootste cadeau voor jou & je hond!
Deze dag staat volledig in het teken van jou en je hond. Dit betekent dat je tijdens het gehele dagarrangement kunt rekenen op zeer toegewijde persoonlijke aandacht. Je bepaald zelf de invulling en kunt kiezen uit een breed aanbod van mogelijkheden. Dat waar jullie behoefte aan hebben wordt belicht, je zult ervaren dat je volledig wordt gehoord en gezien in wie jullie zijn, gericht op jullie gezamenlijke groei.

Belevingswandeling

In een belevingswandeling richten we de aandacht op jouw aanwezigheid in het moment, het bewustzijn van je eigen lichaam en de invloed die dit uitoefent op je hond. We kijken naar primaire of aangeleerde reacties. Je wordt uitgenodigd om te schakelen tussen jezelf, je hond en de omgeving. We zullen in een bosrijke omgeving samen met je hond beleven en genieten. Niet wetend waar je uitkomt, niet wetend wat het je brengt.

Speuren / mantrailing

Speuren is een talent van elke hond, ongeacht ras, type of leeftijd. De wereld van de hond bestaat grotendeels uit geuren en het interpreteren hiervan, het is hoe zij hun belevingswereld waarnemen. Hoe mooi is het als je dit samen kan beleven? Door je hond deze activiteit aan te bieden zul je ontdekken hoe ontzettend intelligent honden zijn en hoeveel plezier zij hierin ervaren. Je bent lekker samen bezig in de natuur.

Holistische coaching

Heb je een specifieke hulpvraag in relatie tot je hond? Dit kan gaan over gedrag, trauma, gezondheid, voeding, of andere thema’s. We kunnen een bepaald thema waar je hulp of meer inzicht in wilt in de praktijk brengen. Daardoor krijg je verschillende tools in handen, volledig afgestemd op jou en je hond, die je ook in het dagelijkse leven thuis kunt inzetten. Holistische coaching is veelomvattend en ook hierin breng je je eigen vraag in.

Bewust bewegen

Veel honden hebben nauwelijks lichaamsbewustzijn, meestal ligt conditionering hieraan ten grondslag maar ook pijn of stress. Met bewust bewegen gaan we dit op een avonturenbaan onderzoeken. Door andere en nieuwe ervaringen aan te bieden kan de hond zijn/haar lichaam op een andere manier gaan belasten of juist ontlasten. De hond gaat hierbij zelf op ontdekkingstocht.

Lichaamswerk

Lichaamswerk kan worden toegepast op zowel de mens als de hond, of beiden. Dit kan bestaan uit Bowen therapie, Emmet therapie, triggerpoint, reiki, acces bar, quantum touch of massage. Er is geen sprake van of-of maar van een combinatie van deze werkwijzen, afhankelijk van wat zich aandient in het moment. Deze behandelmethodes worden voornamelijk intuïtief ingezet. Er wordt ten alle tijden afgestemd op wat het dier of de mens nodig heeft.

Reading

Jouw dier aan het woord kan je helderheid geven omtrent fysieke of emotionele trauma’s waarvan je je al dan niet bewust bent. Zowel van jezelf als van je dier. Er kunnen verrassende bijzonderheden aan het licht komen waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht. Eventuele blokkades en trauma’s van mens of dier kunnen in beweging gezet worden. Dit alles om jullie helpen in jullie ontwikkelingsproces. Om jouw dier nog beter te leren begrijpen, kun je kiezen voor een reading.

‘Experience is the teacher of all things.’

Hoe ziet een sessie eruit?

Locatie
Dr Hoolboomweg 1 De Klomp. We rijden na de kennismaking naar het bos of de hei.

Tijsdtip
10.30uur tot 16.00uur
Data in overleg.

Bijdrage
€ 399,00
Inclusief koffie/ thee, eenvoudige biologische lunch
Voor bedrijven prijs exclusief BTW

Afspraak
Bij het maken van een afspraak, kun je alvast een aantal data aangeven wat jouw mogelijkheden zijn!