De reis van jouw ziel

De reis van jouw ziel is onlosmakelijk verbonden met de ziel van jouw dier. In deze wereld waarin we nu leven, hebben de meeste van ons geleerd om vooral te denken en niet of nauwelijks om te voelen. Het kan dan ingewikkeld zijn om af te stemmen, wat je zelf nodig hebt en wat je dier nodig heeft.

Wanneer je de behoefte voelt om de diepte in te duiken samen met je dier kan Marian je ondersteunen in dit proces. Dit kan door individuele sessies, maar ook door belevingswandelingen. Bewust Zijn in je lijf, je ademhaling, de sensaties die je voelt. Het verschil gaan (h)erkennen tussen bedenken wat je voelt en voelen wat je voelt. Het klinkt zo logisch, wat gebeurt er als je hond trekt. Wat voel je dan, waar voel je dat en hoe voelt het? Kun je dat met je eigen energie ombuigen? Wat is dat, je eigen energie? Hoe voelt dat en hoe kun je dat waarnemen?

Wat is er geconditioneerd en wat komt er werkelijk vanuit jouzelf? Hoe weet en voel je nu of iets klopt voor jou? Wat en wie bekrachtigd jou en waardoor wordt je bij jezelf weggehaald? Wanneer is er echt contact, kun je in een gesprek de woorden voelen of gaat je aandacht ergens anders naar toe? Leren waarnemen wat er gebeurt, zonder daar een oordeel aan te koppelen.

Wanneer dit allemaal wat eigen is geworden kun je dan het (energie) veld van je dier waarnemen? Hoe kun je afstemmen en communiceren zonder woorden, is dat überhaupt mogelijk?

Uiteraard stemmen we ook af op de omgeving. Leren schakelen tussen jezelf, je dier en de omgeving. Vloeibaar doorbewegen naar een volgend moment met volle aandacht volledig present Zijn samen met je dier. Dit geeft jou een intens contact met jezelf, je dier en de omgeving.

Je kunt deze reis samen met je hond aangaan of in een groepje van maximaal 5 gelijkgestemden samen met hun honden. De belevingswandelingen in groepen zijn 1x in de 14 dagen op de dinsdagmiddag of woensdagmiddag. Vraag naar de mogelijkheden.

Een individuele sessie kan flexibel ingepland worden, heb je behoefte aan nog meer zielsvoeding dan kun je een dag arrangement boeken.