Iriscopie~ de ogen van de ziel ~

De ogen van jouw dier bevatten veelomvattende informatie. Bij een disbalans kan iriscopie je inzicht geven in mogelijke gevoeligheden. Er verandert namelijk iets in de iris, de pupil of het oogwit. Aan de hand van een analyse kun je dan vrij nauwkeurig inzien waar een mogelijke disbalans mee te maken heeft. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch & spiritueel. Ook een stukje karakter is te lezen in het oog.

Wat kun je opmaken uit een Iris Analyse?
Dit geeft je o.a. een duidelijk beeld over de werking van de spijsvertering, het maagzuur, de juiste eiwit- en vetvertering, de wervelkolom, het spierstelsel, het hormonale stelsel, alle individuele organen, het zenuwstelsel, de huid, de chakra’s, het algehele energiesysteem en de meridianen. Ook stress kan worden waargenomen.

Vanuit de analyse worden er holistisch adviezen gegeven over o.a.  stressreductie, beweging, voeding, gedrag, trauma release of wat zich dan ook aandient.

Wanneer kies je voor iriscopie?

Je bent ten einde raad na een lange zoektocht voor specifieke problemen bij jouw hond of kat. Na verschillende onderzoeken of adviezen is het ‘probleem’ nog steeds niet opgelost of ben je samen met je dier nog steeds niet tot een oplossing of heling gekomen. Je voelt je alsof je in een doodlopend spoor bent beland. En dan…. dan is er iriscopie die je wellicht meer duidelijkheid kan geven over specifieke issues bij jouw dier.

Natuurlijk kan je met iriscopie ook preventief of bij beginnende klachten een irisanalyse uitvoeren.

Tijdens een irisanalyse wordt geen diagnose gesteld, wel geeft het je inzichten en een richtingaanwijzer waar je je aandacht op kunt richten met betrekking tot de heling van je dier.

‘Via de iris kijk je letterlijk binnen in het dier!’

Hoe ziet een sessie eruit?

De Wonderlijke Reis zet iriscopie in bij katten en honden.

Een iris analyse bestaat uit een uitgebreide intake, foto’s maken (indien je ze niet zelf maakt).

Er zijn twee opties voor het maken van foto’s van de iris.
1. je maakt zelf de foto’s.***
2. de foto’s worden gemaakt door De Wonderlijke Reis
*** het is vrij ingewikkeld om bij dieren kwalitatief goede foto’s te maken i.v.m. het niet stil willen zitten (zonder dwang!), of slechte belichting. Houd hier rekening mee.

Zonder goede foto’s is het niet mogelijk om een goede irisanalyse te maken.

De irisanalyse wordt op een ander moment gedaan dan het nemen van de foto’s. Na afloop van de analyse volgt er een telefonische nabespreking.

Locatie: aan huis of op locatie De Klomp.

Bijdrage per analyse (incl. consult): €135,-
*  excl. eventuele reiskosten
– 49 cent per kilometer
– boven 30 minuten reistijd komt er €20 per half uur reistijd bij