De Ogen van de Ziel

Iriscopie

Wat vertellen de ogen van jouw dier:
Er valt zo ontzettend veel informatie te lezen in de ogen. Sowieso geeft het je inzicht in mogelijke erfelijke zwaktes, waar je rekening mee kunt houden. Ook een stukje karakter kun je lezen in het oog. Wanneer er wat opspeelt bij je dier, verandert er iets in de iris, pupil of oogwit. Aan de hand van de analyse kun je vrij nauwkeurig aangeven waar er een mogelijk probleem zit. Zowel fysiek/ emotioneel/ mentaal en energetisch.

Iris Analyse:
Geeft je o.a. een duidelijk beeld  van de werking van de spijsvertering, maagzuur, juiste eiwit en vetvertering,  de wervelkolom, het spierstelsel, hormonale stelsel, alle organen, het zenuwstelsel, de huid, de chakra’s, energiesysteem en meridianen. Vanuit de analyse wordt er een holistisch behandelplan opgesteld met adviezen voor o.a.  stressreductie/ beweging/ voeding/ gedrag/ trauma release

Het consult:
Bestaat uit een uitgebreide intake en foto’s maken, observeren van het dier waarbij er mogelijk nog andere technieken worden ingezet zoals bijvoorbeeld bowen* of trauma release. Het consult kan gepland worden op mijn werklocatie of bij u thuis. De foto’s worden uitvergroot op de pc en analyseer ik in alle rust op een gepland tijdstip, daarna is er telefonisch contact. Ook is het mogelijk om zelf foto’s te maken en te mailen.

Via de iris kijk je letterlijk binnen in het dier!