Slowdown TogetherSlowdown Together level 1~verdiepingsreis met je hond~

Slowdown Together, een 5-daagse retraite met een unieke verwensetting voor jou & je hond, boordevol afwisselende activiteiten.
Deze 5 daagse worden zowel jij als je hond volledig in de watten gelegd, slapen jullie in een houten blokhut en wordt je ondergedompeld in een hoge dosis quality- time met je hond.

Tijdens Slowdown Together wordt de nadruk gelegd op de relatie met je hond door middel van diverse workshops waarin ontzettend veel tools worden aangereikt. Je maakt kennis met energetisch werk en kunt direct alles toepassen bij je hond. De wandelingen zijn niet zozeer gericht op het maken van afstanden of het lopen van bepaalde routes, maar juist op de verbinding met je hond. Tijdens de wandelingen worden er oefeningen aangeboden welke jou leren anders naar je hond te kijken.

Je hond leren masseren, leren over stress bij honden, verschillende vormen van speuren, het zijn slechts een aantal onderdelen. Je ontvangt individuele coaching en een energetische behandeling voor jezelf of je hond, je maakt kennis met ademwerk en hoe dit toe te passen in situaties in het dagelijks leven, elke dag maken we bijzondere wandelingen, we bevinden ons in een prachtige en zeer rustige omgeving in de natuur, de workshops zijn intens, verdiepend  en zeer leerzaam.

Deelnemers die je de afgelopen jaren voor zijn gegaan waren over het algemeen geraakt, verrast en zeer enthousiast over het unieke programma. Om nog maar niet te spreken over de geweldige biologische catering.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in samenspel met je hond?
Dan is Slowdown Together een absolute aanrader voor jou!

Informatie Slowdown Together

Slowdown Together wordt in samenwerking met True Natrure Trails georganiseerd. True Nature Trails organiseert avontuurlijke wandelreizen voor mensen met hun hond. We hebben elkaar gevonden in onze liefde voor dieren en ons beider missie is om het welzijn van dieren te vergroten en meer bewustzijn te creëren op het gebied van samenleven, gezondheid, gelijkwaardigheid & stressreductie. Voor ons staat het welzijn van hond & mens centraal, ook respect voor de natuur is vanzelfsprekend.

Wat levert het je op?

* ontspanning
* andere kennis over stress bij honden
* nieuwe inzichten in wat jouw hond nodig heeft
* verdieping in de neus van de hond- speuren
* inzichten waarom jouw hond in je leven is
* bijzondere belevingen en plezier
* kennis van massagetechnieken bij de hond
* kennis van acupressuurpunten bij de hond
* energetische balans bij jou & je hond
* verdieping in de relatie tussen jou & je hond
* waardevolle tools
* verbinding met de natuur
* sprong in ontwikkeling van jou en je hond
* quality time

Informatie

Aantal personen
Minimaal 6, maximaal 8.

Leeftijd hond
Minimum leeftijd van de hond is 1 jaar

Locatie
Oost Nederland

Wanneer
woensdag 20 t/m zondag 24 maart 2024 (VOL!)
woensdag 6 t/m zondag 10 november 2024

‘Groeien is niet het groter worden…

Maar het bewust worden van de wijsheid in jezelf.’

Bijdrage
5 daagse €995,-

* prijs is op basis van 2 personen in een hut. Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-.
Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon.

Inclusief
* 4 overnachtingen in een (verwarmde) blokhut
* biologische & vegetarische maaltijden
* dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
* deskundige begeleiding & programma
* individuele sessie voor jou en/of je hond

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers

“Het eten is echt heerlijk, de wandelingen hebben mij een nieuwe kijk gegeven op wandelen, een absolute meerwaarde voor hond en baas. Veel tips gekregen waar ik wat mee kan. Zeer bijzonder weekend!“

“Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Deze dagen hebben mij mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een retraite om nooit te vergeten! Dank jullie wel!”

“De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geinteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!”

“Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.”

“Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd.  Dank jullie wel!”