* verdiepingsreis met je hond *Slowdown Together level 2

Deze 5-daagse retraite is uitsluitend voor mensen die Slowdown Together level I hebben gevolgd. In deze vijf verdiepingsdagen word je uitgenodigd, en wellicht ook uitgedaagd, om op een onbegrensd diep niveau, de relatie met je hond te onderzoeken.

Je maakt kennis met o. a. systemisch werk, het boeiende pad van de ziel, de vibraties van fonoforese, lichaamsgerichte therapie en andere interessante tools die buiten de traditionele denkwijzen liggen. Je gaat ervaren dat er een schat aan mogelijkheden bestaan om de relatie met je hond nog meer uit te diepen.

Je gaat de helende kracht van bosbaden ervaren, samen met je hond. Maar ook gaan we de verdieping in op het gebied van gedrag en communicatie. In de omringende bossen doen we verschillende speurworkshops om ook daarin verder te groeien.

Voor deelnemers die Slowdown Together level I hebben gedaan, behoeft het geen uitleg hoe bijzonder deze retraite is. Voel jij dat je klaar bent om een diepere laag in jullie relatie te verkennen?

Informatie Slowdown Together

Slowdown Together wordt in samenwerking met True Natrure Trails georganiseerd. True Nature Trails organiseert avontuurlijke wandelreizen voor mensen met hun hond. We hebben elkaar gevonden in onze liefde voor dieren en ons beider missie is om het welzijn van dieren te vergroten en meer bewustzijn te creëren op het gebied van samenleven, gezondheid, gelijkwaardigheid & stressreductie. Voor ons staat het welzijn van hond & mens centraal, ook respect voor de natuur is vanzelfsprekend.

Wat levert het je op?

* een diepere zielsconnectie met je hond
* een dieper contact met jezelf
* inzichten in het pad van de ziel
* de kracht van sharing
* het ervaren van je eigen verborgen talenten
* bijzondere belevingen en plezier
* verdieping in speurvaardigheden
* de ultieme ervaring van een bosbad
* waardevolle tools
* kennismaking met de wonderlijke werking van systemisch werk
* verrijking van de relatie tussen jou & je hond

Informatie

Aantal personen
Minimaal 6, maximaal 8.

Leeftijd hond
Minimum leeftijd van de hond is 1 jaar

Locatie
Oost Nederland

Wanneer
woensdag 13 t/m zondag 17 november 2024 (2 plekjes vrij)

‘Groeien met je hond is springen in het onbekende, telkens weer…’

Bijdrage
5 daagse €1025,-

* prijs is op basis van 2 personen in een hut. Indien je een hut voor jezelf wilt geldt er een toeslag van €100,-.
Er zijn maximaal 2 hutten voor 1 persoon.
(ind. hutten zijn volgeboekt!)

Inclusief
* 4 overnachtingen in een (verwarmde) blokhut
* biologische & vegetarische maaltijden
* dagelijkse bijzondere workshops binnen & buiten
* deskundige begeleiding & programma
* individuele sessie voor jou en/of je hond

*** Slowdown Together gaat door bij aanmelding van minimaal 6 deelnemers

“Het eten is echt heerlijk, de wandelingen hebben mij een nieuwe kijk gegeven op wandelen, een absolute meerwaarde voor hond en baas. Veel tips gekregen waar ik wat mee kan. Zeer bijzonder weekend!“

“Ik heb al zo veel trainingen gevolgd maar nooit met het gewenste resultaat. En in deze dagen eindelijk resultaat bereikt waar ik mee verder kan. Deze dagen hebben mij mentaal veel lucht gegeven. Emoties zijn flink aangeraakt. De ademworkshop heeft diepe indruk op me gemaakt. Zo diep verbonden! Het was een retraite om nooit te vergeten! Dank jullie wel!”

“De workshop vertrouwen was echt een eyeopener. Ook heb ik ontzettend genoten van de wandelingen en heb ik er veel van geleerd. Met de tools die ik aangereikt heb gekregen kan ik thuis verder. Ik ben zeer zeker geinteresseerd in een vervolg op Slowdown Together!”

“Mooie hutten, schoon sanitair, heerlijke bedden. Ook de gemeenschappelijke ruimte vond ik fijn, hele prettige accommodatie. Het eten was echt heerlijk en sluit aan bij hoe ik zelf ook eet. De wandelingen waren echt een eyeopener. De workshop ‘vertrouwen’ vond ik confronterend maar wel duidelijk en hoopgevend. Heerlijk om zoveel bezig te zijn met mijn hond.”

“Fijne persoonlijke begeleiding ontvangen en de individuele coaching was echt een verademing! Leuk, al die verschillende vormen van speuren, ik ga met veel inspiratie naar huis. Ik vond het fijn dat er zoveel (soms letterlijke) ruimte voor ons gemaakt werd.  Dank jullie wel!”